Gastgezin

De aanschaf van een pup kan best veel kosten maar het verlangen van het hebben van een hond is zo groot! Er is een mogelijkheid dat je een pup voor een kleinere prijs krijgt. Dit is mogelijk als je gastgezin wordt.

Wat houdt een gastgezin in? Je krijgt een pup voor een kleinere prijs maar blijft op de naam van de fokker. De hond is helemaal van jou en woont ook echt bij jou. Omdat je een gastgezin bent mag de fokker bepalen wanneer het tijd is om mee te fokken. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Bij een reu komt de teef naar jou toe en is het in een dag klaar. Een teef zal voor de bevalling weg gaan totdat de pups de deur uit zijn. Natuurlijk ben je altijd welkom om op kraambezoek te komen of zelfs de bevalling mee te maken. Daarom zou het heel fijn zijn als je dichtbij woont zodat de teef bij ons op bezoek kan komen zodat ons huis een veilige plek is voor haar. Nog een voordeel is dat stel je de hond niet meer kan houden door omstandigheden, dan heb je niet de stress van het zoeken van een nieuw huis maar kan je de hond terug brengen naar de fokker, tenzij je een ander goed adres vindt (in overleg)

Voordelen van gastgezin. De fokker betaalt de nodige onderzoeken. Denk hierbij aan de ogen test en de heupen test. Dan weet je voor jezelf ook gelijk dat je hond gezond is. Nog een voordeel is dat je zelf de hond op mag voeden en zelf echt een band op mag bouwen met de hond. Als je op de puppylijst staat, mag je omdat je een gastgezin bent bovenaan de lijst komen omdat het wel gaat om een teef die de fokker graag aan wil houden. Dus je kiest samen de juiste pup (met 6 weken)

Contact. Lijkt je dit wat, neem dan contact op met Michelle