Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Via Bazoeki kwamen wij in contact met Michelle. Die had net een nestje bordoodles gekregen. Na ons
1 e bezoek aan Michelle en Clemens waren we direct verkocht. Wat een tijd en geduld steekt Michelle in het opvoeden van de pups. Je krijgt veel informatie, foto’, filmpjes, live via Facebook, geschreven uitleg en als je kan mag je altijd langskomen om de ontwikkeling live te zien. Wij hadden Djinsey nu genaamd Fien, vrijdag 12 augustus meegekregen. Vanmorgen de 15e bij de dierenarts geweest. Ze was vol lof over de gezondheid en het gedrag van Fien. Dat, en dat ze goed luistert naar ons, behoudens het uitdagen en de grenzen opzoeken, wat ze natuurlijk als pup heeft zijn we super blij met Fien. De zindelijkheid gaat prima, het is voor ons ook onze 1e hond dus ook wij moeten haar signalen leren te begrijpen. Dus deze fokker is wat ons betreft een schot in de roos. Prima werk afgeleverd Michelle, Clemens en de kids natuurlijk ook een beetje.👍🏻

Augustus 2022

Vandaag hebben we onze Djess (bordoodle) op mogen halen bij Michelle. Vanaf de geboorte van Djess heeft Michelle ons op de hoogte gehouden via app, foto’s, filmpjes en persoonlijk contact van haar ontwikkeling. Ook hebben we een puppygids ontvangen waardoor we een goede start met Djess konden maken.
De pups groeien op binnen het gezin van Michelle. Djess is al heel goed gesocialiseerd en ontzettend goed getraind. Ze is zindelijk en luistert al heel goed naar verschillende commando’s. We zijn enorm blij met Djess en Michelle als fokker. Complimenten Michelle wat jij al in korte tijd met de pups heb weten te bereiken.

Augustus 2022

Heeft haar naam gehouden

Eerste keer dat ik van beginfase aan heb meegemaakt een geboorte van mijn puppy. Veel mooie foto's en alles elke keer up to date. Veel contacten gehad zowel mail, telefoon of bezoeken. Aanbeveling voor een ieder die een puppy wil kopen.

Maart 2020

Bazmo

Jarbo

Maak jouw eigen website met JouwWeb